Undgå borebiller i træet

Har du problemer med borebiller i din bolig? Det er en utrolig kritisk situation, da de kan ødelægge alt lige fra træmøbler til dit tags bæreevne. Kontakt en skadedyrsbekæmper, som kan hjælpe dig med at komme af med dem. 

Hvor befinder borebiller sig?

Borebiller er et insekt, som kommer frem i månederne juni, juli og august. Bliver du først ramt af dem i din bolig, skal du handle hurtigt. Borebiller lægger mellem 20-60 æg. Æggene bliver til larver, som graver sig ned i dine træmøbler, og her kan de befinde sig i 3 år. Er din bolig af ældre dato, vil dette være en utrolig kritisk situation, da de vil nedbryde dit tags bæreevne samt ødelægge dine træmøbler.

Varmebehandlet træ

Problemet med borebiller opstår særligt, når træet ikke er varmebehandlet. Bor du i en gammel københavner lejlighed, eller har du smukke gamle træmøbler, så vil du være ekstra udsat for et angreb af dem. Det skyldes, at træet ikke er varmebehandlet træ, og du skal derfor sørge for at forebygge et borebilleangreb. Borebiller befinder sig i alt lige fra trægulve til vægge, træmøbler mm.
 
Er du i tvivl om, hvorvidt du har fået borebiller i din bolig, så er der flere tegn, du kan holde øje med. Du kan blandt andet tjekke, om der er huller i dine træmøbler. Du kan ligeledes undersøge dine vindueskarme, da de opholder sig lyse steder.

Forebyg et borebilleangreb

Har du gamle træmøbler i din bolig, eller er din bolig af ældre dato bor, så er det en god ide at forebygge angreb af borebiller. Hold din bolig varm og tør. Sørg for at lufte ud og skabe god ventilation. De lever bedst i fugtigt og blødt træ, da det er lettere at bore i. Derfor skal du undgå fugt, så træet er så hårdt som muligt.

Kontakt os og modtag 3 tilbud

Har du problemer med borebiller, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os i kontaktformularen, og så indhenter vi 3 tilbud fra de dygtigste og mest kompetente skadedyrsbekæmpere.