Få en total entreprenør

Få et håndværker til hele jeres projekt

Det er en rigtig god idé at der er et firma der tager sig af det hele, når det kommer til at få lavet et større projekt, såsom en tilbygning til huset eller badeværelse. 

I de tilfælde er der ofte flere forskellige faggrupper der skal ind over, og det er meget godt, hvis det hele styres af nogen der har overblik over hele projektet. 

Der skal ofte både VVS, elektriker, tømrer, murer og meget andet, og derfor er det bedst at have nogen, der har erfaring med total entreprise. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvordan vælger jeg den rigtige entreprenør?

  Hvis du har en virksomhed, der er eksperter i total entreprise, får du mulighed for at tage dine betragtninger til en enkelt person. Alternativt skal du ud og snakke med forskellige fagfolk fra diverse professioner, og der kan således opstå fejl. En tømrer der laver en hylde, det samme sted hvor der fliser, der ikke kan holde på den type hylde, kan give unødvendige udgifter. Det kan være du ikke selv har hele overblikket, hvordan et stikkontakt der sættes op af en elektriker, ved siden af en vask, der sættes op af en blikkenslager, kan være katastrofalt. 
   
  Med en ekspert i total entreprise, får du nogen der kan have hele overblikket og sørge for at det hele bare spiller som det skal. Således er der ingen unødvendige situationer, som kan komme til at koste i forhold til udgifter. 

  Hurtigt og gratis

  Står du med et byggeprojekt i tankerne og leder efter dygtige fagfolk til at assistere dig? Vi sender indenfor 48 timer tre gratis byggetilbud fra tømrere der kan hjælpe dig

  Professionelle

  Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste tømrere i Danmark. Blandt disse kan du finde specialister indenfor renovering af boliger, opsætninger af vinduer og døre, køkken og badeværelser, paneler, trapper, porte og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Vi arbejder sammen med entreprenører af højeste kvalitet. Alle er forsikret og bliver løbende bedømt af vores brugere, så du kan være sikker på at finde den bedste tømrer til dit projekt.

  Vi anbefaler

  Hos Råd-til-bolig anbefaler vi selvfølgelig altid at indhente 3 uforpligtende tilbud. Som nævnt ovenfor er der mange fordele forbundet med at gøre det.

  Dog oplever vi forespørgsler fra brugere som ønsker vores anbefalinger til dygtige håndværkere. Disse ønsker vil vi selvfølgelig efterleve, da det selvfølgelig skal være så let for vores bruger som overhovedet muligt.

  Derfor vil vi gerne anbefaler MC Byg som entreprenør til alle som bor på Sjælland. MC Byg har mange års erfaring og har derfor den fornødne viden til at kunne stå med det store ansvar en entrepriser er. Vi har samarbejdet med virksomheden i mange år, og har aldrig oplevet en utilfreds kundehenvendelse. Du kan læse mere om MC Byg ved at klikke på knappen under billedet til højre. 

  Bor du ikke på Sjælland? Kontakt os igennem formularen, så kan vi også sagtens lave en anbefaling til entreprenører i resten af landet.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo