Tilbygninger

Har du planer om at få opført tilbygninger til din bolig? Om du har brug for terrasser, en ny carport eller en lys og lækker udestue, finder du hos det rette firma til at hjælpe dig.

Tilbygninger efter dine behov

Kunne du godt tænke dig mere plads i din bolig? Eller er der ikke plads til den nye bil i carporten? Så kan det godt tyde på, at du kunne have brug for en tilbygning. Hos råd-til-bolig.dk hjælper vi dig med at finde det rette firma til at opfylde dine ønsker, og få skabt mere plads i hjemmet.

 

Uanset hvilke tilbygning du kunne have et ønske eller et behov for at få opført, kan du være sikker på at du finder der rette fagmænd hos os. Baseret på de detaljer og informationer du kan dele med os, indhenter vi hele tre byggetilbud fra dygtige og kompetente firmaer. Derved er du sikker på, at de løsningsforslag du modtager vil være skræddersyet til at opfylde dine behov. Om du søger en murer, en tømrer eller et firma der tilbyder totalentreprise, indhenter vi kvalitetstilbud fra erfarende firmaer med speciale med dit område.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hjælp til alle typer tilbygninger

  Den gældende pris for en total renovering af dit hus, vil selvfølgelig afhænge af omfanget på renoveringen. Ligeledes vil prisen være berørt af, hvad du ønsker renoveret. For at hjælpe dig med at finde den rette type renovering du søger, har vi inddelt de typer af renovering af hus vi hyppigst oplever i forskellige kategorier. Dette vil gøre det nemmere at afgøre hvilken type renovering du har brug for, og det gør det nemmere for os, at udvælge det rette firma til at hjælpe dig.

  Overfladerenovering af hus

  Når der siges tilbygning, kan det i virkeligheden, kan det dække over mange forskellige ting. Tilbygninger kan nemlig være mange forskellige ting og opgaver. Det kan derfor sommetider være svært at finde et firma der tilbyder hjælp med præcis den type tilbygning du ønsker. Derfor har vi samlet nogle af de opgavetyper vi hyppigst bliver bedt om hjælp til at løse.   Boligudvidelser Med boligudvidelser mener vi tilbygninger til din bolig. dette kan være alt fra ekstra værelser til en ny kælder eller et vådrum. Carporte og garager Dette kan være konstruktioner eller tilbygninger. Fortæl os gerne om hvilken type du ønsker hjælp til. Dette gør det nemmere for os at finde det rette firma. Udestuer Udestuer kan opføres i forlængelse af din bolig, eller konstrueres som en selvstændig bygning. Ligeledes kan dette også være en overdækket terrasse eller altan Tagarbejde Her kan der være tale om at få løftet dit tag, eller få opført endnu en etage i din bolig. Der kan også være tale om tagterrasser eller altaner. Dette er kun et udkast af nogle af de mest almindelige projekter, vi bliver bedt om hjælp med. Er dit projekter ikke på denne liste, skal du derfor ikke frygte. Blandt vores samarbejdspartnere finder du eksperter indenfor alle områder af bygninger og ekstra konstruktioner til din bolig.

  Få 3 tilbud på dine tilbygninger

  Det kan på stående fod være svært at komme med en nøjagtig pris på en tilbygning. Prisen for din opgave vil naturligvis variere, alt afhængegigt af hvad dit behov er. At få lavet en ny etage i din bolig vil selvfølgelig være dyrere end at få lavet en carport. Derfor anbefaler vi dig altid at fortælle os så meget som muligt om dit projekt. På denne måde vil vores samarbejdspartnere nemmere kunne afgøre om de har de rette kompetencer, og kan dermed levere det bedste løsningsforslag. På denne måde vil du også være sikker på, at de tilbud du modtager kun vil komme fra firmaer med den nødvendige erfaring og ekspertise til at kunne hjælpe dig.

  Hurtigt og gratis

  Står du med et byggeprojekt i tankerne og leder efter dygtige fagfolk til at assistere dig? Vi sender indenfor 48 timer tre gratis byggetilbud fra tømrere der kan hjælpe dig

  Professionelle

  Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste tømrere i Danmark. Blandt disse kan du finde specialister indenfor renovering af boliger, opsætninger af vinduer og døre, køkken og badeværelser, paneler, trapper, porte og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Vi arbejder sammen med entreprenører af højeste kvalitet. Alle er forsikret og bliver løbende bedømt af vores brugere, så du kan være sikker på at finde den bedste tømrer til dit projekt.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo