Få hjælp til valg af gardiner

Trænger du til nye gardiner, eller er det altid en kamp, at få gardiner, der passer til dit hjem? Med en gardin bus får du butikken hjem til dig.

Hvad er en gardin bus?

Det er ikke altid lige nemt, at finde de rette gardiner eller at få målt ordentligt op. Det kan resultere i, at du bruger unødvendige penge. Men med en gardin bus, får du samme udvalg som i selve gardinbutikken, samtidig med, at du kan afprøve forskellige stilarter og typer.

Det gør det nemmere at navigere i gardin verdenen og du har altid god og kompetent rådgivning lige ved hånden. Når du booker en gardin bus, medfølger også personlig rådgivning. Denne rådgivning tager højde for hvilken indretning i har, og hvilken type gardin der vil passe bedst.

Hvorfor vælge en gardin bus?

Der findes et hav af forskellige typer gardiner, og det kan være svært helt at vide hvilken type, der vil passe ind hos dig. Med en gardin bus, får du samtidig mulighed for at se, hvordan de gardiner eller persienner du forestiller dig ser ud, i stedet for at skulle gætte dig frem resultatet nede i butikken.

Du får personlig rådgivning, hvor der tages udgangspunkt i det hjem du har, og den allerede etableret indretning. Med en gardin bus undgår du køb af gardiner, der ikke passer i målene eller stilmæssigt med resten af dit hjem.

Hvorfor gardiner er vigtige

Gardiner har mange funktioner i hjemmet, det både hjælper med at afskærme fra noget kommer ind, men tilføjer også til stemningen i hjemmet. Find ud af, med en gardin bus, om det er lamelgardiner, plissegardiner, mørklægningsgardiner eller rullegardiner, der bedst vil kunne opfylde dit behov.

En gardin montør kan rådgive dig indenfor gardin verdenen og dermed hjælpe dig, med at vælge de rette gardiner. Dette er uanset, om du har brug for gardiner til et enkelt rum, hele huset, der skal have nye gardiner. Eller om det kontoret, der har brug for nye gardiner.

Modtag et gratis tilbud på en gardin bus til dig

Ønsker du at få et tilbud på en gardin bus? Få et uforpligtende og gratis tilbud på en gardin bus i København, Roskilde eller andre steder på Sjælland.