Autohjælp når behovet opstår

Vejhjælp når behovet opstår

Kender du det når man er brudt sammen på motorvejen eller et andet sted. Du har ringet til din forsikring men de har ikke nogen som kan komme hurtigt nok? I dette blog indlæg vil du kunne finde alt det du har brug for når uheldet er ude og du skal bruge akut vejhjælp.

Hvorfor ringe efter vejhjælp?

Hvis du er på vej til et familie arrangement, en koncert eller noget helt tredje. Så ved du at der ikke er noget mere irriterende end at bilen bryder sammen og du ender med at komme for sent eller i værste fald ikke kan nå din aftale. Når du ringer efter vejhjælp er det fordi du skal bruge akut hjælp. Derfor tyer mange til mobilen og googler sig frem hvis uheldet er ude. Dog kører langt de fleste autohjælps steder kun ud hvis du allerede er kunde hos dem med måneds abonnement. Men det er ikke alle der gider betale i dyre domme for noget som de ikke nødvendigvis skal bruge hele tiden. Dog betyder det at når uheldet er ude, vil du ofte skulle betale det mere for at nogen kommer ud.

Hvornår bør man ringe efter vejhjælp?

Du bør som hovedregel altid ringe efter vejhjælp hvis din bil er gået i stå. Hvad end den er gået i stå på motorvejen eller et andet sted. Hvis den står på motorvejen skal den ud i nødsporet og hentes hurtigst muligt, da det er ulovligt at ”parkere” bilen i nødsporet. Hvis det skulle ske at du bliver nød til at stoppe på motorvejen, skal du indberette til politiet at du har efterladt en bil, samt fortælle at den bliver afhentet hurtigst muligt. Her kan det være din forsikring eller et andet firma der skal ind over for at flytte den. Da det kun er godkendte køretøjer og certificeret personale der må arbejde på motorvejen.

Få fat i autohjælp når lokummet brænder

Skulle uheldet være ude og du har behov for akut vejhjælp kan du med fordel kontakte Glad Autohjælp de kører på hele Sjælland og har ikke nogen abonnements løsning, dette sparer dig penge i det lange løb, samtidig med at du kan få vejhjælp når du har behov for det.

Indhent et tilbud