Gulvservice

Ønsker du at skabe liv i dit gamle trægulv? Det kan du gøre ved at udføre eller få udført en gulvservice på dit gamle trægulv. En gulvservice skaber et nyt liv til dine gamle trægulve. Således behøver du ikke at skifte dit gulv ud med et nyt. En veludført gulvservice kan dermed forlænge levetiden på dit trægulv i op til mange år ud i fremtiden. 

Den rette gulvservice for dig

Der findes mange forskellige former for gulvservice. Det er derfor vigtigt at du vælger den gulvservice, som passer bedst til dig og dine behov. Afhængigt af hvor slidt og beskadiget dine trægulve er, vil det være at foretrække en bestemt gulvservice frem for andre. 

De former for gulvservice, som oftest bliver anvendt er gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvlakering. 
 

Nedenfor kan du blive klogere de forskellige former for gulvservice, så du kan finde den gulvservice der passer til lige netop dine behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Gulvafslibning & Gulvafhøvling

  Med en gulvafslibning vil der blive brugt specielle maskiner, som kan slibe dine trægulve. En gulvafhøvling er for dig, som har et trægulv som er væsentligt nedslidt. 

  Således vil en gulvafslibning ikke kunne udbedre slidtagen på trægulvet. En gulvafhøvling er nemlig en metode, hvor der bliver afhøvlet et større lag af trægulvet. 

  Det kan beskrives som en grovere gulvservice. Men det kan i nogle tilfælde af et meget nedslidt trægulv, være det mest fordelagtige metode at gøre brug af. 

  gulvlægning
  gulvlægning

  Gulvbehandling & gulvlakering

  En behandling af dine trægulve ses ofte efter en udført gulvafslibning eller gulvafhøvling, da træets overflade vil være meget sårbart. 

  Med den rette gulvbehandling kan du således få forstærke selve overfladen på dine trægulve. Dette er med til at virkelig at forlænge selve levetiden på gulvet. 

  Der findes forskellige oliebehandlinger og der tages højde for, hvilken træsort som træet i gulvet udgør. 

  Derudover kan der også tilføres en gulvlakering som også kan forstærke gulvets overflade. Du kan få udført mange forskellige typer af lakeringer til dine trægulve. Der er f.eks. både matte og blanke lakeringer, samt lyse og mærke lakeringer. 

  Med en gulvlakeringen kan du dermed præge udseendet og selve æstetikken på dine trægulve. 

  Gør det selv

  Du må godt selv udføre gulvservice på dine trægulve, men det er klart noget vi fraråder. F.eks. er en gulvafslibning og gulvafhøvling et arbejde, som kræver en vis form for perfektion. Du kan hurtigt komme til selv at slibe eller afhøvle for meget af dine trægulve. Dette kan skade mere end det gavner og du kan risikere at ødelægge træets struktur. Med en gulvafslibning vil der også blive genereret en masse støv, hvis man ikke har de rigtige maskiner til det. Nogle maskiner kan nemlig opfange meget af det fine støv som bliver generet under processen. 

  Fagmand til professionel gulvservice

  Vi anbefaler klart at gøre brug af en fagmand til af få udført en professionel gulservice. Firmaer som arbejder med gulvservice har de rette maskiner og den rette viden, til at udføre det perfekt resultat. De kan hurtigt og professionelt eksekvere en service på dine trægulve, så de igen stråler af liv og energi. Vi indhenter tre tilbud til dig helt uforpligtende, gennem vores store netværk af gulvfirmaer. 

  Tre tilbud på 48 timer

  Hvis du har et malerprojekt i tankerne søger vi for at indhente tre gratis tilbud fra de bedste malermestre.

  Professionelle

  Vi arbejder med de bedste malere i Danmark. så hvor end du du bor indhenter vi malertilbud fra fagfolk med ekspertise og erfaring med dit projekt.

  Kvalitetsbevidste

  Skulle uheldet være ude er vores malemestre forsikret, og langt de fleste er medlemmer af garantiordninger, så eventuelle fejl hurtigt kan udbedres uden du skal betale. Tidligere bruger bedømmer os løbende, så du er sikret at finde en dygtig maler mester.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo