Hvad er et eternittag?

Eternittag er en type tagdækning, der typisk er lavet af fibercement. Eternittag er et slidstærkt og holdbart tag, med stor modstandsdygtighed over for brand, vind og vejr. Taget er let at vedligeholde, og har en levetid på typisk 20-30 år, men i mange tilfælde længere – det afhænger af kvalitet, vejr, mm. Levetiden kan forlænges med et beskyttende lag maling. Er tagpladerne nedslidte, kan de dog ikke males på. De skal udskiftes, hvor resterende plader i god stand, kan få et lag beskyttende maling, og dermed forlænget levetid.

Eternittag kan fremstilles i mange mønstre og farver, såsom vandrette striber, teglsten, bølgeeternitplader, mv. De mest populære i Danmark er bølgeeternit, eternitskifer, og toscana.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fordele ved eternittag

  Der er mange gode fordele ved at få lagt nyt eternittag. Hvis dit nuværende tag er slidt og skadet, kan det resultere i lækager og problemer med tagkonstruktionen. Et nyt eternittag kan forbedre tagets holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrets påvirkninger og skader. Se nogle af fordelene ved eternittag her:
  • Minimal vedligeholdelse
  •  Forbedrer din boligs udseende
  • Øger værdien af ejendommen
  • Taglægning der er relativt billigt at lægge ift. andre tage
  • Slidstærkt – modstår vind og vejr
  • Brandhæmmende
  • Langtidsholdbart
  • Godt indendørs indeklima – modstår svamp og fugt

  Skal du have lavet nyt tag?

  Er du på udkig efter et nyt solidt tag, som holder i flere år, til din bolig? Så er et eternittag det perfekte valg for dig! Eternittag er kendt for sin lange levetid og modstandsdygtighed overfor vejr og vind, hvilket gør det til en populær løsning blandt danske boligejere. Eternittag behøves nødvendigvis ikke kun være praktisk og slidstærkt – det kan også være et æstetisk smukt tag, der vil give din bolig et flot og moderne udseende. Find en tagekspert til at udføre arbejdet, og få professionel råd og vejledning til hvordan du får det tag, det passer bedst til din stil og æstetik.

  Ønsker du ekstra beskyttelse mod vejr og vind? Så kan du også med fordel få installeret forskelligt tagtilbehør, såsom tagrender og tagpap, som er med til at fuldende dit tag.

  Mand står op og laver tømrerarbejde og tag

  Find den rette tømrer til installation af eternittag

  Ønsker du et stærkt og holdbart eternittag til en overkommelig pris? Og ønsker du en professionel tagekspert til at udføre arbejdet? 

  Du kan med fordel vælge en tømrer med mange års erfaring inden for tagrenovering, og ved, hvad der kræves for at levere den bedste kvalitet, samt hvilke materialer der er bedst til projektet. Så er du sikret, at du får det æstetiske og mest holdbare resultat, som du drømmer om. 

  Vi kan varmt anbefale N Byggeri til dit installation af dit nye eternittag. Med mange års erfaring i branchen, har de prøvet lidt af hvert, og har speciale i eternittag. Ikke nok med at der er garanti for et funktionelt og kvalitetsrigt nyt tag, så kan du også selv have indflydelse på udseendet, og udtrykket på din ejendom. Der tilbydes nemlig et bredt udvalg af farver og design, så kan du vælge det tag, som passer bedst til din stil og ønsker. Eternittag til erhverv eller privat i Nordsjælland eller København? Så kan vi anbefale at få fremstillet det tag du drømmer om her.

  Hvad er prisen for nyt eternittag?

  Hvis du overvejer at få lagt et nyt tag, kan eternittag være en prisvenlig løsning. Eternittaget er typisk relativt billigere end andre tagkonstruktioner, såsom f.eks. teglsten. Prisen afhænger af flere faktorer, og varierer derfor markant. Faktorer der påvirker prisen er selve tagkonstruktionen på din bygning, omfanget af arbejdet, samt det materiale der ønskes. Kontakt din lokale tagekspert, og få et skræddersyet tilbud på dit drømmetag.

  Hurtigt og gratis

  Står du med et byggeprojekt i tankerne og leder efter dygtige fagfolk til at assistere dig? Vi sender indenfor 48 timer tre gratis byggetilbud fra tømrere der kan hjælpe dig

  Professionelle

  Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste tømrere i Danmark. Blandt disse kan du finde specialister indenfor renovering af boliger, opsætninger af vinduer og døre, køkken og badeværelser, paneler, trapper, porte og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Vi arbejder sammen med entreprenører af højeste kvalitet. Alle er forsikret og bliver løbende bedømt af vores brugere, så du kan være sikker på at finde den bedste tømrer til dit projekt.

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo