Professionel VVS København

Erfaren og troværdig vejledning, og god service er i højsædet hos Mayland & Rasmussen VVS – Lyder det som noget for dig? Så skal du ikke tøve med at kontakte dem.

De kører rundt i hele København, og ud på hele Sjælland, og der er ingen opgaver, som er for store eller små.

Hvilke opgaver påtager Mayland & Rasmussen VVS sig?

Hos Mayland & Rasmussen VVS Firma, kan du få løst alle slags VVS-opgaver, men vi har samlet dig en liste over deres primære entrepriser, som du har stor ekspertise og erfaring med:

 1. Varmepumper – Både luft-til-vand og luft-til-luft varmepumper kan blive installeret og serviceret af Mayland & Rasmussen VVS.
 2. Serviceeftersyn og reparation – Er VVS’en gået i udu, eller skal du blot have serviceret klimaanlægget, så kan de også stå til rådighed i Hovedstadsområdet eller på resten af Sjælland.
 3. Nyt badeværelse – Står du overfor renovation eller at bygge nyt badeværelse, så kan vi altså også varmt anbefale at kontakte Mayland & Rasmussen. Du kan læse mere på deres hjemmeside her.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Professionel VVS i København

  Lige fra den stoppe håndvask, til installationen af varmepumpen og totalrenovationen af badeværelset – Mayland & Rasmussen VVS er her for dig!

  Varmepumpen er fremtiden for mange

  I 2022 er varmeløsningen for mange usikker og med stigende priser. Der kan være lange udsigter til at få fjernvarme installeret, og derfor kan varmepumpen altså være en stabil og billigere løsning på sigt. Få en snak med en ekspert på VVS i København, og undersøg om en varmepump kan være løsningen for din bolig – eller måske i sommerhuset?

  God kommunikation, er lige med god service

  Der er ingen tvivl om, at man gennem god og ærlig kommunikation kommer længst. Der er også tilfældet med VVS-arbejde, og hos Mayland & Rasmussen får du altså VVS København, hvor kommunikationen er i første række. Sådan sikres både du og VVS’eren, at aftalen er i orden, og at arbejdet er som det skal være. Du kan kontakte og kommunikerer med dem på telefon 60 29 29 08 eller mail info@mr-vvs.dk.

  Også en del af garantiordningen.

  Lige som alle vores andre samarbejdspartnere indenfor VVS faget, er Mayland & Rasmussen VVS Firma også dækket af en garantiordning. Det vil altså sige, at du er dækket, skulle tilfældet være ude.

  Tankless Repair Newport Beach CA

  Professionel VVS i Roskilde

  Skal du bruge en kompetent og erfaren VVS Roskilde? Så udfyld blot kontaktformularen, så modtager du indenfor for 48 timer 3 tilbud, som er 100% uforpligtende. Du får altså mulighed for at finde det bedste tilbud, til netop din opgave og dine ønsker.
  Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

  Hurtig Service

  Når du skal til at starte med et byggeprojekt, ved vi at du gerne vil i gang så hurtigt som muligt. Vi sender derfor vores tilbud til dig indenfor 48 timer, så du kan komme godt fra start.

  Professionelle

  Vi samarbejder med specialister i alle aspekter af VVS faget, så du kan få hjælp til varme, vand, badeværelses renovering og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Dit byggeprojekt er det vigtigste for os. Derfor arbejder vi kun sammen med de bedste VVS'ere i faget. Alle vores samarbejdspartnere er fuldt forsikret, og de fleste er dækket af garantiordninger. Yderligere bliver vi løbende bedømt af vores brugere, så du sikre dig at finde en velrenommeret VVS'er.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo