Hvad for en gulvbehandling skal jeg have?

Gulvafslibning er en da de mest vigtige processer man kan lave på sit gulv. Denne slags gulvbehandling giver et fantastisk nyt look til ens gulv. *Dog skal man være opmærksom på, hvordan ens gulv før er blevet behandlet. Udover dette skal man vide hvad for slags gul man har. Klik gulv skal F.eks. ikke slibes. Derimod er et tykt trægulv, perfekt til denne slags gulv behandling.

Der slibes typisk med sandpapir, på langs af træbrædderne. Dette gøres fordi årringene bedre kan ses på den lange side. Nogle gange kan det dog optræde at det nemmere kan gøres, ved at slibe på tværs af gulvet. Man starter således med at slibe med sandpapir som er mere grynet. Derefter går man så ned i korn for at opnå det resultat man går efter.

Det bliver i sidste ende en gulvbehandling af 3 afslibninger.

Når man så har lavet de 3 afslibninger, skal der så ske en færdig gulvbehandling. Her vælger man typisk mellem 3 forskellige. Mange vælger kontakte Gulvservice København for mere info omkring gulvbehandlinger.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  3 måder at færdigbehandle gulve på

  Ludbehandling kan få ens gulve til at fremstå meget mere lys. Dette sker på træsorter som F.eks. ask, bøg fyr eller gran. Denne behandling sikre også at gulvet ikke bliver en gul tone henover årene. Denne gulvbehandling giver dog ikke nogen særlig beskyttelse til ens gulv. Derfor kan det være nødvendigt at efterbehandle gulvet, for at gøre det olieresistent eller vandafvisende.

  Lakering som også er en meget populær metode giver en meget blank overflade. Denne gulvbehandling er så med til at beskytte gulvet mod slitage. Der kan dog også være forskellige slags gulvlak som giver forskellige blankheder. Blandt andet så er der også vandafvisende slags gulvlak, samt ikke så vandafvisende behandlingsmetoder.

  Olie behandling skal gøres som en under overfladebehandling. Det betyder at olien trænger ned i gulvets overflade og giver dermed en meget stor slidstyrke. Dog beskytter det ikke gulvet i samme omfang som en lakering af sine gulve gør. Hvis man vælger denne gulvbehandling kommer ens gulv til at fremstå meget naturlig.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo