Trægulve

Ønsker du at få skiftet linoleumsgulvet ud med noget mere organisk? Har trægulvet i stuen eller dit soveværelse set bedre dage? Eller ønsker du at beskytte køkkengulvet mod fedt og andet? Uanset hvad dine behov eller ideer måtte være, er der mange forskellige ting at tage højde for når det kommer til trægulve.

Det rette trægulv til dig

Når du går og tænker på gulve i høj kvalitet, smukt udseende og lækre materialer, tænker du så på et linoleums gulv? De fleste vil nok ikke tænke på et gulv lavet af plastik eller andre typer kunst materiale. Derimod vil man nok snare tænke på sten, beton eller trægulve.

Og især når det kommer til gulve lavet i træ vil mange nok have en forkærlighed for. Det organiske materiale er fleksibelt, arbejdsomt og holdbart. Og de mange forskellige typer af træsorter der findes, giver dig muligheden at vælge den type af træ der passer til dit look.

Med mange muligheder, kommer mange aspekter og detaljer. Og ligegyldigt om du ønsker et stærkt gulv i eg, eller et fleksibelt gulv i fyr, vil der være store forskelle pris og vedligeholdelse. Yderligere vil forskellige gulvfirmaer landet over tilbyde forskellige priser for både deres services og for materialerne. Det er derfor vigtigt, at du finder et firma med gennemsigtige priser og kendskab til faget og de forskellige træsorter. Og her kan vi hjælpe dig.

Fortæl os om dine ønsker, behov og planer. Vi vil derefter indhente gratis tilbud fra tre gulvfirmaer med speciale i trægulve.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Gode Råd

  Da gulvet normalt har et stort overfladeareal, vil både montering og vedligeholdelse trægulve hurtigt løbe op i større omkostninger. yderligere er der mange forskellige faktorer der har indflydelse på arbejdet du søger hjælp til. Derfor har vi samlet et par gode ting at have i mente, når du søger hjælp med dine trægulve.

  Først og fremmest skal du vide, hvor meget du er villig til at bruge. Når du skal indhente tilbud på enten pleje eller om montering af trægulve, kan det hjælpe gulvfirmaer med at danne et billede af hvilke materialer du har råd til, og hvordan de bedst benytter tiden.

  En anden god ide at undersøge, er tidsforbrug. Her menes der både hvornår du ønsker at projektet starter, samt hvor lang tid du skal regne med at der bliver arbejdet på gulvet. Det kan nemlig være svært at finde et firma med de rette kompetencer du søger.

  Begge disse ting kan vi heldigvis hjælpe dig med. Og så endda ganske gratis. Vi har nemlig et stort netværk af gulvmontører. Du har derfor mulighed for at finde et firma med evnerne du søger. Når du beder os om hjælp, indhenter vi ikke bare ét, men flere tilbud til dig. Du har dermed mulighed for at vælge hvem der skal lægge dine trægulve. Uanset om prisen, erfaringerne eller forståelsen er det afgørende, slipper du for selv at søge med lys og lygte efter det rette gulvfirma. Og finder du ikke et firma der opfylder dine behov, er vores tilbud ganske gratis og uforpligtigende. Så du er fri til at søge videre.

  Tre tilbud på 48 timer

  Hvis du har et malerprojekt i tankerne søger vi for at indhente tre gratis tilbud fra de bedste malermestre.

  Professionelle

  Vi arbejder med de bedste malere i Danmark. så hvor end du du bor indhenter vi malertilbud fra fagfolk med ekspertise og erfaring med dit projekt.

  Kvalitetsbevidste

  Skulle uheldet være ude er vores malemestre forsikret, og langt de fleste er medlemmer af garantiordninger, så eventuelle fejl hurtigt kan udbedres uden du skal betale. Tidligere bruger bedømmer os løbende, så du er sikret at finde en dygtig maler mester.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo