Gardiner

Gardiner giver et helt bestemt visuelt udtryk i hjemmet. Indret dit hjem med gardiner og skab din ønskede stil og stemning. 

Indret hjemmet med gardiner

Gardiner er en stor del af indretningen i hjemmet. De er med til at skabe et bestemt visuelt udtryk og stil. Derudover har gardiner stor betydning for hvilket lysindfald du har i din bolig. 
 
Gardiner har overordnet set 2 funktioner. De bruges til at skabe en helt bestemt stil og udtryk i hjemmet samtidig med, at de har en mere funktionel funktion, som består i at skærme af fra blandt andet sollys.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Find de rette gardiner

  Der findes et utrolig stort udvalg af gardiner, og de kommer i mange forskellige farver, materialer, længder, kvaliteter osv. Valget af gardiner har større betydning for din bolig, end hvad du lige regner med. De mange muligheder og varianter af gardiner, kan gøre processen svær og uoverskuelig. Du kan blandt andet vælge mellem rullegardiner, mørklægningsgardiner, persienner, plisségardiner lamelgardiner og stofgardiner. Vi hjælper dig med at finde de helt perfekte gardiner, som passer til dine behov og ønskede stil.
   
  Rullegardiner er en praktisk løsning, hvor udtrykket er enkelt. Rullegardiner afskærmer ligeledes for solen og kan både bruges til brede og smalle vinduer. Er du interesseret i et mere elegant udtryk, så anbefales lamelgardiner. De er utrolig dekorative og kan både fås som transparente og semi-transparente, hvis du ønsker er flot lysindfald. De kan også anvendes som mørklægning. Plisségardiner kan tilpasses til lige præcis dit vindue, og kan både anvendes effekten top down eller bottom up hvilket gør, at de selv kan tilpasse lysindfaldet. 

  Boligindretning

  Til en start er det en god ide at overveje formålet med kvalitets gardiner i de forskellige rum. I soveværelset vil det fx være en fordel at have mørklægningsgardiner. Ønsker du et smukt lysindfald i stuen anbefales transparente stofgardiner. Transparente stofgardiner lukker nemlig ikke alt lys ude. 
   
  Derudover skal du overveje hvilken stil og udtryk, du ønsker at skabe i hjemmet.
   
  Ønsker du at skabe en lys og minimalistisk stil i din bolig, så er hvide transparente stofgardiner et utrolig godt valg. Disse gardiner giver et fantastisk smukt lysindfald og er med til at skabe et blødere udtryk.
   
  Er du derimod interesseret i at skabe et rolig og afdæmpet udtryk eller ønsker du at følge farvetrends, så vil gardiner i naturfarver være det rette valg. Farvetrends indenfor indretning, vil bestå af de mere naturlige og varmere farver. Her er der tale om gardiner i brune, beige og rosa nuancer. Med disse farver skabes et mere roligt udtryk.
   
  Ønsker du at skabe en mere rustik stil, vil mørkere gardiner i et tungere stof som fx velour være et godt valg. 

  Blev du inspireret?

  Mangler du mere inspiration til indretning? Eller vil du udforske din personlige stil? Se mere her.