Renovering af lejlighed

Har du planer om at få en renovering af lejligheden? Om du har brug for nyt badeværelse, nyt køkken eller en totalrenovering, finder du hos os det rette firma til at hjælpe dig.

Skab et nyt og moderne hjem med en lejlighedsrenovering

Er du træt af din gamle og umoderne lejlighed? Vil du gerne transformere den til dit drømmehjem, men ved ikke hvor du skal starte? Find de rette specialister i renovering af lejligheder og få hjælp til at skabe et nyt og moderne hjem, der passer til dine behov og ønsker.

Det er vigtigt med autoriserede håndværkere som har den fornødne erfaring inden for tømrerarbejde. Det er ligeledes vigtigt at finde et tømrerfirma, som kan give professionel rådgivning. Det kan være svært at finde den helt rette tømrer, som både er dygtig og effektiv, og som garanterer et professionelt resultat hver gang.

Ved at vælge en autoriseret håndværker kan du være sikker på, at dit projekt bliver udført med høj kvalitet og omhu. Der lægges stor vægt på energivenligt tømrerarbejde, så du kan nyde et mere miljøvenligt hjem samtidig med at du sparer på energiregningen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Er det nødvendigt at få en byggetilladelse for at renovere en lejlighed?

  Ja, det er nødvendigt at få en byggetilladelse, hvis du planlægger at renovere en lejlighed. Byggetilladelser er lovpåkrævet for at sikre, at renoveringsarbejdet overholder gældende bygningsreglement og sikkerhedsstandarder. Uden en byggetilladelse kan du risikere at blive pålagt bøder eller få afbrudt dit renoveringsprojekt.


  For at få en byggetilladelse skal du normalt indsende en ansøgning til din lokale kommune. Ansøgningen skal indeholde detaljerede planer og tegninger, der viser de ændringer, du planlægger at foretage i lejligheden. Det kan også være nødvendigt at inkludere en beskrivelse af materialerne, der skal bruges, samt en tidsplan for renoveringsarbejdet.


  Når din ansøgning er indsendt, vil den blive behandlet af kommunen, og de vil vurdere, om dit projekt overholder reglerne. Dette kan tage lidt tid, så det er vigtigt at være tålmodig.

  Renovering af køkken

  Find de rette specialister i renovering af køkkener og som kan hjælpe dig med at skabe dit drømmekøkken. En autoriseret håndværker har ekspertisen til at omdanne dit gamle og umoderne køkken til et moderne og funktionelt rum, der passer til dine behov og ønsker.

  Køkkenet er hjertet i næsten ethvert hjem, og derfor skal der lægges stor vægt på detaljerne i renoveringsarbejdet. Find hjælp til alt fra udskiftning af køkkenelementer og installation af nye skabe til opgradering af elektriske installationer og VVS-arbejde.

  Hurtigt og gratis

  Står du med et byggeprojekt i tankerne og leder efter dygtige fagfolk til at assistere dig? Vi sender indenfor 48 timer tre gratis byggetilbud fra tømrere der kan hjælpe dig

  Professionelle

  Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste tømrere i Danmark. Blandt disse kan du finde specialister indenfor renovering af boliger, opsætninger af vinduer og døre, køkken og badeværelser, paneler, trapper, porte og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Vi arbejder sammen med entreprenører af højeste kvalitet. Alle er forsikret og bliver løbende bedømt af vores brugere, så du kan være sikker på at finde den bedste tømrer til dit projekt.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo