Epoxygulve til private brug

Epoxygulve til private brug er begyndt at være en lukrativ opgradering hvis du er aktiv i hjemmet. Er du træt af skader på dit gulv? Ønsker du et flot, holdbart og stærkt gulv i køkkenet, garagen eller kælderen? Med epoxygulve undgås skader på dine de gulve i hjemmet der ofte oplever skader.

Hvad er epoxygulve?

Et epoxygulv er som navnet indikerer, lavet af epoxy. Dette er en type af hårdt kunst materiale, og de anvendes primært som beskyttelse til dit reelle gulv. Før i tiden har det primært været anvendt af virksomheder i produktions- eller håndværkerfaget, men epoxygulve til private hjem er begyndt at blive mere almindeligt. Og med god grund. Flere danskere begynder at udforske kreative hobbyer i hjemmet, og epoxygulve kan beskytte mod skader fra materialer eller værktøj.

Normalt vil epoxylaget lægges i et lag på mellem to og tre millimeters tykkelse, hvorefter det bearbejdes med en tandrive. Vi anbefaler at du får en professionel til at pålægge epoxygulve til privat brug, da materialet er besværligt at arbejde med. På denne måde er du sikker på at belægningen bliver pålagt korrekt, og at det ikke ophober og sætter sig i klumper. Fra diverse industrier ses epoxygulve normalt påført betongulve, eller gulve af lignende materialer. Dog kan der med fordel blive implementeret epoxygulve til privat brug i dit køkken eller bad. Dog anbefaler vi, at det ikke bliver implementeret på en overflade der udsættes for meget sol, da epoxy har en tendens til at gulne i solen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Epoxygulve til privat brug

  Der findes forskellige typer af epoxygulve der kan benyttes til privat brug. Ønsker du for eksempel et komfortabelt, jævnt og ensartet gulv i dit køkkenalrum, skal du have lavet det med PU. Hos et firma der specialiserer sig i epoxygulve til privat brug, vil du ofte selv have mulighed for selv at udvælge farve eller udtryk på dit gulv. Dette gælder også regulære epoxygulve, der eksempelvis lægges i din garage, værksted eller kælder. Vi anbefaler altid at få lagt epoxygulve i hjemmet udført i PU. Vi samarbejder med mange forskellige gulvfirmaer med kendskab og erfaring med epoxygulve til privat brug. Har du derfor et ønske om at få lavet sådan et gulv, anbefaler vi at du kontakter os. Fortæl os om gulvet og rummet du ønsker at epoxyen skal lægges i, så indhenter vi tre tilbud fra dygtige gulvfirmaer. Du slipper på denne måde selv for at finde et erfarent og kompetent gulvfirma, og du er sikker på at der tilbydes de bedste priser. Vores tilbud er 100% gratis og uforpligtigende, så hvis du ikke ønsker at tage imod et af vores tilbud, skal du ikke betale for noget. Vi tror dog på, at vi kan finde det rette firma og løsning til dig.

  Hurtigt og gratis

  Står du med et byggeprojekt i tankerne og leder efter dygtige fagfolk til at assistere dig? Vi sender indenfor 48 timer tre gratis byggetilbud fra tømrere der kan hjælpe dig

  Professionelle

  Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste tømrere i Danmark. Blandt disse kan du finde specialister indenfor renovering af boliger, opsætninger af vinduer og døre, køkken og badeværelser, paneler, trapper, porte og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Vi arbejder sammen med entreprenører af højeste kvalitet. Alle er forsikret og bliver løbende bedømt af vores brugere, så du kan være sikker på at finde den bedste tømrer til dit projekt.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo