Maler og renovering

Skal du i gang med at male og renovere din bolig, så er du kommet til det rette sted. Her finder du inspiration til både både renovering og maling af bolig. Få også information omkring hvorfor det kan være smart at lave en samlet løsning, hvor du for nymalet din bolig i forbindelse med en renovering.
 

Maling af bolig

Er du lige flyttet ind i en bolig, som trænger til at blive malet eller vil du give din nuværende bolig et nyt æstetisk udtryk? Hvis du skal til at flytte ind i en bolig, så er det en god ide at få malet først. Malerarbejdet er nemmere at udføre, når der ikke er møbleret med inventar i boligen. Så skal du ikke afdække lige så mange ting og kan dermed hurtigere komme i gang med malerarbejdet. 

Nyt æstetisk look

Hvis du vil give et rum i din bolig et nyt æstetisk udseende med en ny farve. Så kan du prøve idéer af med at lave en blanding af gode komplementærfarver. Du kan også samtidigt vælge at male loftet i en kontrastfarve som giver en god kontrast til farven på væggene. Farver kan også skabe gode illusioner. Du kan f.eks. skabe en illusion hvor det ligner at der er højere til loftet, ved at male den nederste tredjedel af væggen i en anden farve. Hvis du vil være kreativ i din stil og have malet mønstre, kontrastfarver eller komplementærfarver, så anbefales det at få et malerfirma til at udføre det, da de har den rigtige knowhow til at udføre det uden komplikationer.
 

Mere end bare male arbejde

Det kan være tapetet eller væggene er godt medtaget. Her anbefaler vi at vælge at få noget opsat nyt tapet eller filt, samt at få en pudsning eller spartling af væggene. Er pudsning og spartling af væggene relevant for dig, som har en eller flere vægge der er godt medtaget. Det kan f.eks. være hvis du flytter ind i en bolig, hvor der boret mange huller i væggene. Når en væg skal pudses op eller spartles, vil det være en god ide at få en professionel maler til det. De har de rigtige teknikker til at få din væg helt plannet ud og derefter malet uden helligdage og malerpletter. 

Råd-til-bolig.dk baggrundsbillede

Maler og renovering

Du kan sagtens vælge at få udført renovering og maling af din bolig i samme arbejdsgang. Der vil oftest være flere fordele end ulemper ved at gøre det på den måde. Det vil være upraktisk at male nu og så gå i gang med en renovering et halvt år efter, fordi væggene i boligen kan hurtigt lide skade under en renovering. Dermed kan det også være upraktisk at male et halvt år efter du har renoveret. Det er ligesom vi skrev i starten angående inventaret i boligen. Når du er i gang med en renovering, så vil meget af dit inventar være ude eller afdækket i forvejen. 

Professionelt malerfirma

Hvis du ikke selv er den store handy man, så anbefaler vi at få fat i et malerfirma, som der både tager sig af renovering og maling af din bolig. Det gode her er, at du har sparing med det samme firma hele vejen igennem processen. Dermed sikrer du dig, at der ikke opstår misforståelser eller afvigelser fra forskellige firmaer. Hos malerfirma Jan Olesen kan du både for renoveret og malet din bolig i samme proces. De har 27 års erfaring inden for renovering og maling af bolig.