Den Perfekte træterrasse er lige om hjørnet

Den perfekte træterrasse er lige om hjørnet

Måske du går med en lille drøm i maven om at få en lækker træterrasse ud til din have, så du kan nyde den endnu mere end du gør i forvejen. Denne drøm er der mange der har, og faktisk også fører ud i livet, da en terrasse kan være et af de største samlingspunkter i haven. Ved at etablere en terrasse skaber du de perfekte rammer for at holde fester, fødselsdage og andre uforglemmelige aftener om sommeren. Så hvad venter du på, den perfekte træterrasse er lige om hjørnet. Læs mere i denne artikel og bliv klogere på hvilke materialer du bør vælge, hvad en terrasse kan komme til at koste og hvor stor du bør få den.

Miljøvenlighed

Når vi taler om pris for en træterrasse er der en stor sammenhæng mellem pris og kvalitet, i forhold til hvilket træ du vælger til terrassen. Det vil altså sige at de træsorter der holder længere også er de dyreste. Prisen for træ materialerne er meget svingende trykimprægneret træ er helt klart noget af det billigste og mere eksotiske træsorter som teak eller jatoba er det dyrere. Dog anses de eksotiske sorter også for at være noget af det pæneste man kan få til sin terrasse.

Derudover spiller sådan noget som størrelsen på terrassen også en stor rolle, samtidig skal du også tænke på om hvorvidt du vil have søm eller skruer og om de skal være skjult af propper. Typisk vil en terrasse på 10m2 med trykimprægneret træ koste ca 11000 kroner. Hvor at en terrasse i samme størrelse men med teak træ vil koste ca. 3 gange så meget.

Hvad koster en træterrasse?

Få professionel hjælp til din træterrasse

Når du har fundet ud af hvilken størrelse terrassen skal have og hvilket materiale den skal laves i, kan det være du står med tanken om at bygge den selv. Dette vil helt klart mindske omkostningerne ved projektet, dog skal du have for øje at du kommer til at bruge en masse timer på at bygge den som du måske hellere ville have brugt på noget andet i en typisk travl hverdag. Derfor vælger langt de fleste også at rekvirere en tømrer eller snedker til at klare opgaven for dem, så de kan slippe for alt besværet og bare nyde at bruge træterrassen.

Indhent et tilbud