Vi finder den rette maler til dine behov

Den rigtige maler til det rigtige projekt

Skal byen males rød?

Har du brug for en maler mester til at give dit hus eller stue nyt liv? Vi indhenter tre gratis malertilbud fra blandt de bedste malermestre i Danmark til dig.

Råd-Til-Byg.dk tilbyder en malermester til præcis hvad du har brug for. Om du søger en maler i København, Aalborg eller Odense har vi en maler med de kvalifikationer du har brug for. Vores malermestre er passioneret, engageret og detaljeorienteret.

Ligegyldigt dit projekts størrelse, tidshorisont og kompleksitet, kan du med ro i sjælen lade os finde en maler der passer til dine behov. Vores materialer er altid af højeste kvalitet, så du sikrer et holdbart resultat der vil bringe glæde i lang tid

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Stort udvalg af specialister

  Find en maler når du har brug for det

  Har du en lejlighed der trænger til en overhaling eller er facaden på dit hus medtaget af vind og vejr? Så har du brug for en maler.

  En malermester kan være behjælpelig med maling af hus eller lejlighed, badeværelse, loft, tapetopsætning samt andre ligne opgaver. En malermester kan i visse tilfælde også hjælpe med at fikse mindre reparationer af vægge.

  Der er også flere udendørsprojekter en maler kan løse for dig. Her kan der være tale om maling af facade, gavl eller vinduer. Du kan også kontakte en maler når der tales om vedligeholdelse af vægge, facader og andre lignende situationer. Husk på at malere er uddannet indenfor deres felt og besidder professionel viden. En maler mester vil kunne svare på de fleste spørgsmål du har, og det er en god ide at lytte på hvad der bliver sagt.

  Malere til alle situationer

  Alle vores malermestre og malere er uddannet og professionelle, også selvom at de muligvis kommer fra forskellige baggrunde og har forskellige kompetencer og specialer. Det vil derfor være op til dig at udvælge det tilbud, eller den maler eller malermester, der passer til din vision.

  Så om du leder efter en billig maler til at male et stakit, eller søger en maler mester der specialiserer sig i at arbejde med grønne og miljøvenlige produkter, så kan du finde den rette kandidat hos os. 

  Høj kvalitet betyder ikke høje priser

  Det siges ofte at billige priser bringer en lav kvalitet. Hos os kunne dette ikke være længere fra sandheden. Hos Råd-Til-Bolig.dk stræber vi altid efter at finde den bedste pris til dig.

  Vi samler tre malere fra hele landet om at give deres tilbud til dit projekt. Når en maler er klar over at der er flere om tilbuddet vil prisen derfor være konkurrencedygtig, og du har mulighed for at spare penge. Og det er aldrig en skidt ting. Ved at skabe en god kommunikation mellem dig og en dygtig og fagudlært maler planlægges projektets løsningsproces i nøje detaljer, og på denne undgås langt de fleste uforudsete fejl og mangler der potentielt vil kunne blive dyrt i sidste ende. 

  Vi finder de bedste priser

  For at skabe gennemsigtighed er vi derfor åbne omkring vores priser, så du kan se pris pr m2, timepriser eller pris for et større projekt, er du gennem hele projektet klar over præcis hvad der sker og hvad du betaler for.

  En fordel ved at samle ikke én maler, men flere om ét enkelt projekt er, at du helt selv vælger det tilbud der passer bedst. Det vil derfor være op til dig at udvælge det tilbud, eller den maler eller malermester, der passer til din vision.

  Du kan frit vælge den maler med den laveste pris, en malermester med flere års erfaring indenfor det område du søger hjælp til eller vælge en maler med gode kommunikationsevner der forstår din vision.

  Tre tilbud på 48 timer

  Hvis du har et malerprojekt i tankerne søger vi for at indhente tre gratis tilbud fra de bedste malermestre.

  Professionelle

  Vi arbejder med de bedste malere i Danmark. så hvor end du du bor indhenter vi malertilbud fra fagfolk med ekspertise og erfaring med dit projekt.

  Kvalitetsbevidste

  Skulle uheldet være ude er vores malemestre forsikret, og langt de fleste er medlemmer af garantiordninger, så eventuelle fejl hurtigt kan udbedres uden du skal betale. Tidligere bruger bedømmer os løbende, så du er sikret at finde en dygtig maler mester.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo