Terrasse

Ønsker du at få anlagt en ny terrasse i haven eller i forlængelse af din bolig? Så kan vi hos råd-til-bolig.dk hjælpe med at finde en dygtig anlægsgartner til at hjælpe dig. Fortæl os om dine tanker og behov, så deler vi din opgave med vores netværk af professionelle fagmænd. Sammen får vi skabt den perfekte terrasse til dig.

En unik terrasse

Når du skal have anlagt en terrasse, er en af de første ting du bør overveje, hvordan du vil komme til at benytte terrassen. For at finde den helt rette anlægsgartner til at skabe din drømmeterrasse, hjælper det os, hvis du har gjort dig nogle overvejelser om dette.

En terrasse varierer meget i brug og anvendelse, og er derfor en meget personlig udvidelse til din bolig. For at sikre at vores samarbejdspartnere får skabt den rette terrasse til dig, beder vi dig derfor om at gøre nogle overvejelser. Hvilke typer materialer skal den laves i? Hvordan vil du og din familie benytte terrassen?

Yderligere kan det være fordelagtigt for os hvis du deler din tanker og ideer om indretning og design med os. Dette tillader os at levere din opgave til en dygtig anlægsgartner med kompetencerne og erfaringerne til at skabe de bedste resultater.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvor skal terrassen ligge?

  Terrasser kan tjene mange forskellige formål. Og måden du benytter din terrasse vil være anderledes for andres. Hvis du er uklar omkring hvordan din nye terrasse skal se ud, vil vi meget gerne hjælpe med at afklare dine behov. Grundlæggende ser vi ofte to forskellige typer af terrasser. En terrasse i forbindelse eller forlængelse af din bolig, eller en terrasse i en hyggelig afkrog af haven. Terrasser til boligen benyttes oftest til at afholde middage eller liggende aktiviteter. Dette kan være en grill aften med familien, eller en havefest med vennerne. Denne type terrasse er normalt større, da den benyttes af flere mennesker ad gangen, og derfor skal der være rigeligt med plads. Terrasser i forlængelse med din bolig kan strække sig langs dit hjem ydervægge, og det er ikke unormalt at der er flere ind og udgange. Ligeledes lægges denne type terrasse ofte så den bliver badet i så meget sol som muligt. Derfor bør du også gøre op med dig selv, om du ønsker morgen eller aftensol. Den retning terrassen er vendt, vil have stor betydning for hvordan den vil anvendes i fremtiden. Den anden type terrasse finder du i haven. Her vil den oftest blive anlagt i en afkrog, eller hjørne. Denne type terrasse vil ofte være mindre, og mere intim. Den er perfekt til en hyggestund med en person du elsker. Ligeledes kan du få anlagt en bålplads, så du vil kunne anvende terrassen selvom vejret er køligt. En anlægsgartner vil normalt specialisere sig i en af disse to typer. Dermed kan det betale sig hvis du allerede på forhånd har en ide om, hvordan din drømmeterrasse ser ud.

  Tre tilbud på 48 timer

  Hvis du har et malerprojekt i tankerne søger vi for at indhente tre gratis tilbud fra de bedste malermestre.

  Professionelle

  Vi arbejder med de bedste malere i Danmark. så hvor end du du bor indhenter vi malertilbud fra fagfolk med ekspertise og erfaring med dit projekt.

  Kvalitetsbevidste

  Skulle uheldet være ude er vores malemestre forsikret, og langt de fleste er medlemmer af garantiordninger, så eventuelle fejl hurtigt kan udbedres uden du skal betale. Tidligere bruger bedømmer os løbende, så du er sikret at finde en dygtig maler mester.

  Modtag 3 tilbud h3

  Vi elsker at hjælp. Derfor går vi altid det ekstra skridt, for at du finder den helt rette fagmand til at hjælpe dig. Når du fortæller os om din opgave, deler vi den med vores brede netværk af fagmænd. Her finder du eksperter indenfor alle afkroge og områder af faget. Du er dermed sikker på at finde et firma der kan anlægge din drømmeterrasse.

  Yderligere vil du modtage hele 3 tilbud. Du vil have fri mulighed for at vælge det firma du ønsker, skal anlægge din terrasse. Hvad end det er erfaringerne, kommunikationen, forståelsen for din opgave eller prisen der er den afgørende faktor, er du sikker på at finde professionel hjælp. Og føler du ikke, at vores samarbejdspartnere kan løse din opgave, gør det intet. Vores tilbud er 100% gratis. Dog føler vi, at vi sammen kan finde den rette hjælp til dig.

  Skal du for eksempel bruge en dygtig og erfaren anlægsgartner i Nordsjælland, anbefaler vi Olesen Anlæg. Med mere end 20 års erfaring i branchen, er du sikker på holdbare resultater.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo