Inspiration til indretning

Mangler du inspiration til din bolig? Eller måske har du brug for lidt tips og tricks? Så kan du her finde inspiration til indretning af dit hjem.

Få styr på indretning

Er det tid til at få skiftet sofaen ud? Trænger badeværelse til en kærlig ånd? Eller har du brug for inspiration til hvordan din bolig skal se ud?

Hos Råd-til-bolig ved vi at det er vigtigt ikke kun at have fokus på hvordan din bolig fungere udvendigt, men også hvordan din bolig ser ud indvendigt.

Din bolig er en stor del af din livsstil og din bolig skal være en oase, hvor du kan søge tilflugt efter en lang dag. Her er indretning med til at sørge for at netop dette kommer til udtryk og at du får sat dit eget præg på dit hjem.

Indretnings universet kan være svært at finde rundt i og der er mange forskellige stilarter og trends, derfor har vi samlet et lille overblik over inspiration til indretning af din bolig og hvordan du kan gøre brug af DIY. Så står du og mangler inspiration til indretningen i dit hjem, så kan du her se vores tre bud på, hvordan du kan indrette hjemmets tre vigtigste rum.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Inspiration til indretning

  Her finder du inspiration til, hvordan to af rummene i dit hjem kan indrettes for, at opnå det bedst mulige resultalt. Eller hvordan du kan tage indretning i egen hånd and do-it-yourself.
  stue indretning

  Soveværelse indretning

  soveværelse

  Soveværelset er et af de værelser hvor det er vigtigst at sørge for at der er gjort plads til ren afslapning og hvile. At sørge for at du har de bedste rammer for at sove godt, er vigtigt for dit velvære og overskud.
  Derfor har din farve på væggene, den belysning har du har valgt at have og hvilke møbler der er i rummet, stor betydning for stemningen i rummet. Når du indretter dit soveværelse til at være afslappende. Rummet har og en indflydelse på hvor udhvilet og frisk du føler dig når du vågner.
  En god ide inden du begynder at indrette dit soveværelse er at have fokus ord såsom slappe af, hvile og komfort. Og det er vigtigt din indretning afspejler dette.

  Stue indretning

  Stuen er nok det rum som er sværest at indrette. Her skal der både skal være plads til afslapning, hygge og leg. Derfor skal stuen indrettes efter hvilken type familie i er. Hvis det er lige jer at side og hygger over en god film og popcorn. Så skal indretningen også lægge op til, at der kan flydes i sofaen og stille snacks på et bord. Har i derimod brug for at stuen er funktionel, så den kan bruges på stue og kontor? Så er det vigtigt med plads til begge dele.
  En god ide er, at du sætter dit eget præg på stuen med puder eller tæpper. Det tilføjer det ekstra element af hygge.

  indretning

  DIY

  DIY, også kaldet do it yourself. Dette er det nyeste når det kommer til bolig og livsstil. Det er måde hvorpå at du kan sætte dit eget præg på din indretning, med kreative løsninger direkte i dit hjem. 

  Blev du inspireret?

  Mangler du mere inspiration til indretning? Eller vil du udforske din personlige stil? Se mere her.