Hjælp til renovering af hus?

Få 3 uforpligtende tilbud på renovering af dit hus

Der kan være utallige grunde til at du søger hjælp til renovering af dit hus. Måske er væggene slidte eller ramt af sætningsskader. Måske er dit tage utæt. Eller måske har du et behov for at få fornyet din bolig, så den passer bedre til din families behov. Uanset grunden, er renovering af dit hus altid et stort projekt, og derfor er det vigtigt at du kender til de omkostninger og tidsforbrug der vil være forbundet med dette projekt.

Ligeledes kræver en renovering af hus mange forskellige partnere, for at udføre opgaven optimalt, og for at sikre holdbarhed, glæde og gavn. Du skal både finde en arkitekt der kan visualisere din drømmebolig, samt de rette fagmænd til at varetage konstruktionen. Vi hjælper dig med at finde de rette folk til at få renoveret dit hus korrekt, så du slipper for at søge med lys og lygte efter håndværkere, arkitekter og lignende fagmænd.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Typer af renovering til dit hus

  Den gældende pris for en total renovering af dit hus, vil selvfølgelig afhænge af omfanget på renoveringen. Ligeledes vil prisen være berørt af, hvad du ønsker renoveret. For at hjælpe dig med at finde den rette type renovering du søger, har vi inddelt de typer af renovering af hus vi hyppigst oplever i forskellige kategorier. Dette vil gøre det nemmere at afgøre hvilken type renovering du har brug for, og det gør det nemmere for os, at udvælge det rette firma til at hjælpe dig.

  Overfladerenovering af hus

  En overfladerenovering af dit hus omfatter, som navnet måske indikerer, overfladiske renoveringer af huset. Dette er kun gældende for indersiden, og dækker normalt over mindre forbedringer. Disse kan være ting som Maling af loft eller vægge Lægning, slibning eller høvling af gulve Installationer af el eller afbrydere Andre lignende overfladiske forbedringer

  Almen renovering af huset

  En almen renovering af dit hus vil normalt være dyrere end en overfladerenovering. Denne type renovering er mere omfattende, og vil variere meget afhængegigt af, hvad du ønsker skal renoveres. Et badeværelse vil for eksempel være billigere end renovering af dit køkken. Eksempler på almen renovering kan være renovering af vådrum, køkken eller konstruktionsarbejde.

  Yderligere skal du ved starten af en almen renovering være klar over, at dit budget også skal kunne dække overfladiske renoveringer. Prisen vil derfor være fluktuerer meget. Grundet dette anbefaler vi, at du før projektets start får indhentet tilbud fra eksperter. Og det kan vi hjælpe med. Fortæl os om dine tanker og behov, så indhenter vi tre tilbud for dygtige firmaer der specialiserer i renovering.

  Hurtigt og gratis

  Står du med et byggeprojekt i tankerne og leder efter dygtige fagfolk til at assistere dig? Vi sender indenfor 48 timer tre gratis byggetilbud fra tømrere der kan hjælpe dig

  Professionelle

  Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste tømrere i Danmark. Blandt disse kan du finde specialister indenfor renovering af boliger, opsætninger af vinduer og døre, køkken og badeværelser, paneler, trapper, porte og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Vi arbejder sammen med entreprenører af højeste kvalitet. Alle er forsikret og bliver løbende bedømt af vores brugere, så du kan være sikker på at finde den bedste tømrer til dit projekt.

  Find det rette firma til dit projekt

  Som nævnt tidligere, er renovering af hus et både stort, og dyrt projekt at få startet. Det kræver hjælp for en række forskellige fagmænd, og det kan være utroligt besværligt at finde de rette folk med erfaring og kendskab til lige præcis den type renovering du har brug for. Hos rå-til-bolig specialiserer vi os i at hjælpe med at finde det rette firma til at varetage din renovering. Når du kontakter os, præsenterer vi din opgave for vores samarbejdspartnere. Og de af dem med de rette evner, vil derefter levere deres tilbud til os, så vi hurtigt kan overbringe dem til dig. Ikke nok med at vores tilbud er gratis og uforpligtigende, vil du også modtage hele tre tilbud fra relevante firmaer. Du slipper derfor ikke kun for selv at finde frem til kvalificeret firmaer, men du vil også have mulighed for selv at udvælge hvem du ønsker at samarbejde med. Så hvad end prisen, kommunikationen eller noget helt tredje er den afgørende faktorer, vil du være sikker på at kunne finde det rette firma hos os.
  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo