Renovering af badeværelse – Få professionel hjælp

Hvordan renoverer man et badeværelse?

Når du skal renovere et badeværelse, kan det være en rigtig tung opgave. Derfor kræves der en grundig ekspertise og erfaring fra din kommende håndværker. Vi mener selv, vi har de bedste i branchen. Men her kan du læse om de ting, man skal udføre, hvis du gerne vil renovere dit badeværelse.

Planlægning og design i vores virksomhed går vi meget op i. Vores primære formål er, at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Derfor er det også en proces, hvor man skal komme med en masse idéer og inspiration til, hvordan du ønsker dit badeværelse skal se ud. Vi kan hjælpe dig med at udarbejde en plan og give dig rådgivning omkring designvalg, materialer og indretning, så du får et badeværelse der både er funktionelt og æstetisk tiltalende.

Vores erfaring siger, at det anbefales at renovere sit badeværelse via en VVS-installatør. Hvorfor? I og med du kommer til at have en autoriseret VVS-installatør, kan du gøre dit badeværelse helt unikt, hvilket er alle pengene værd. Hvis du vil have lavet en professionel gennemgang eller 3 faste tilbud,  skriv dig op her. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvor lang tid tager det at renovere et badeværelse?

  Renovering af et badeværelse kan være en meget tung proces, som kræver meget tid og planlægning for at udføre. Tidshorisonten for badeværelsesrenovering er meget forskellig, det indeholder flere faktorer, som spiller ind, såsom størrelsen på badeværelset, alt materiale, som er tilgængeligt for håndværkerne.

  I forhold til hvor lang tid det tager at renovere et badeværelse, kan det være alt fra 3-5 uger afhængig af overstående faktorer, men man andre ting også, som eksempelvis kan være nye installationer af håndvask, toiletter, bruser. Alle disse ting kan være med til at forlænge renoveringen, man skal flytte vægge og rør, som vil gøre tiden meget mere forlænget af den årsag. Skulle der ske nogle forhindringer eller noget i mellemtiden, så har vi altid byggegaranti på vores håndværkere, så vi kan sikre, at arbejdet ikke går til spilde. På den måde kan vi få andre håndværkere ind, som kan udføre arbejdet grundigt, så der ikke sker nogen misforståelser.

  Dog skal den kommende håndværker også bruge tid på at kende dine ønsker og behov, selvom man får notater fra den forrige håndværker. Så skal der stadig under processen tilpasning til fra den nytilkomne. Så der handler det meget om tålmodighed og ro, for at håndværkeren kan gøre sit arbejde grundigt, til at gøre netop dig tilfreds som kunde.

  Hvad koster det at renovere et badeværelse?

  Renovering af badeværelse, pris er meget forskelligt, da det afhænger af flere faktorer. Der er ikke nogen faste priser på badeværelsesrenovering, af den årsag, at det er op til den enkelte individuelle behov og ønsker, man tager udgangspunkt i. Når man ligesom har fået en klar ide om omkostningerne og designet, så kan man danne sig et mere overordnet overblik over, hvordan ens badeværelsesrenovering skal se ud.

  Mange elementer er inkluderet i overvejelserne, når det kommer til at renovere et badeværelse, som skal opfylde netop dine behov. Det er alt fra VVS-installation, arbejdskraft og el-arbejde til de ekstra funktioner, som du kunne godt tænke dig at tilpasse løbende. Materialer er en stor del af renoveringen, som fliser, håndvask, bruser og fliser, som kan være med til at påvirke hævning af ens pris.

  Gennemsnittet for priser af renovering af badeværelser starter fra 50.000 kr og kan gå meget længere op end det, da det igen afhænger af hvilke funktioner og ønsker, man vil have undervejs. Så på den måde vil prisen naturligvis stige, men så får du også mere kvalitet ud af dit badeværelse lige efter din livskvalitet. Så det er meget vigtigt for dig at få fat i en håndværker, som kender til branchen og de forskellige installationer.

  Derfor skal du vælge os

  Hurtig Service

  Når du skal til at starte med et byggeprojekt, ved vi at du gerne vil i gang så hurtigt som muligt. Vi sender derfor vores tilbud til dig indenfor 48 timer, så du kan komme godt fra start.

  Professionelle

  Vi samarbejder med specialister i alle aspekter af VVS faget, så du kan få hjælp til varme, vand, badeværelses renovering og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Dit byggeprojekt er det vigtigste for os. Derfor arbejder vi kun sammen med de bedste VVS'ere i faget. Alle vores samarbejdspartnere er fuldt forsikret, og de fleste er dækket af garantiordninger. Yderligere bliver vi løbende bedømt af vores brugere, så du sikre dig at finde en velrenommeret VVS'er.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo