Skal du bruge en elektriker?

3 gratis tilbud fra elektrikere over hele Danmark

Ved at modtage et 3-i-1 tilbud fraRåd-til-bolig.dk, bliver du forbundet en en dygtig elektriker eller elinstallatør. Lige gyldigt hvor og hvornår  du støder på et problem er vi hurtige til at hjælpe dig. Problemets størrelse og kompleksitet er ligeledes overkommeligt, da vi har en elektriker med bred ekspertise, og med stor sandsynlighed har løst problemer som dit eller et lignede før, om end der tales om strøm der er gået eller om du planlægger en nye elinstallation.

 Da vi arbejder sammen med selvstændige elektrikere, kan vi tilbyde folk med erfaring og kendskab til de nyste metoder, teknikker, viden og værktøjer fra El-verdenen og som sørger for at følge med i de udvikler der forekommer i branchen, så vores tekniske løsninger er altid i fænomenal, ligegyldigt og der søges hjælp til et sommerhus fra 70’erne eller en nybygget lejlighed.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Den rette mand til det rette job

  En lys idé

  Før du går igang med et større projekt kan er det en god ide at kontakte en elektriker først.

  De kan hjælpe med at reparere tilskadekomne ledninger, gennemse og forbedre el-installationer eller opsætte specialfremstillet elektronik, netværksprodukter eller en stikkontakt.

  Så at kontakte en uddannet og faglært elektriker eller el-installatør hvis du planlægger at få lavet nye strømforbindelser, eller hvis der er behov for reparation af nuværende. Ligeledes kan en elektriker bruges når du søger rådgivning om belysning og en strømsparende løsning.

  Hvornår skal du bruge en elektriker?

  Til reparation og installation af visse ting er det lovpligtigt at få en udannet og autoriseret elektriker til at løse. Disse omfatter nye installationer, udvidelser af eksisterende faste installation, når der skal arbejdes med afbrydere, når der skal laves en ny stikkontakt, arbejde med HFI eller HPFI anlæg samt alle installationer med en spænding på 250 volt eller over. Hvis du er i tvivl om hvilke reparationer og installationer du ikke selv må foretage er det en god ide at kontakte en elektriker.

  Hvad koster en elektriker

  Hos Råd-til-bolig.dk får du altid de bedte priser, uanset størrelsen på dit projekt. Nogle gange har du brug for én enkelt, timelønnet elektriker og andre gange er der brug for et helt elektrikerfirmas assistance. Uanset hvad sørger vi for at finde den bedte pris til dig.

  Frit valg

  Det kan sommetider være svært at gennemskue. Ved at udbyde dit projekt til flere elektrikere på én gang, vil deres tilbud være konkurrencedygtigt og gennemsigtige. En elektriker der vælger at komme med et tilbud ved,  at der er andre der har interesse i at håndtere dit byggeprojekt, og ved at deres tilbud skal være attraktivt for at blive valgt.

  Ved at have tre tilbud på én gang, er der større muliglighed for at oprette en dialog med elektrikerne, og du kan derfor nemt vælge den elektriker der passer til dine behov. Så om du skal bruge en billig elektriker til at installere en stikkontakt eller planlægger lys i din udestue, finder vi den rette person. Og til den bedste pris

  Hurtig Service

  Når du skal til at starte med et byggeprojekt, ved vi at du gerne vil igang så hurtigt som muligt. Vi sender derfor vores tilbud til dig indenfor 48 timer, så du kan komme godt fra start.

  Professionelle

  Vi samarbejder med specialister i alle aspekter elektrikerfaget, så du kan få hjælp til elinstallationer, planlægning af nybyg eller udskiftninger, eftersyn, opsætning af oplader til elbiler og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Dit byggeprojekt er det vigtigste for os. Derfor arbejder vi kun sammen med de bedste elektrikere i faget. Alle vores samarbejdspartnere er fuldt forsikret, og de fleste er dækket af garantiordninger. Yderligere bliver vi løbende bedømt af vores brugere, så du sikre dig at finde en velrenommeret elektriker.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo