Giv hjemmet nyt liv

Er det blevet tid til forandring? Savner du farve i hjemmet? Eller er gardinerne tynde og slidte? Uanset hvad kan nye gardiner være med til at løfte looket i boligen og give et helt andet udtryk. Udover at gardiner er med til at samle hjemmet, har de også den praktiske funktion, at de holder lyset ude i større eller mindre grad. På denne side kan du blive klogere på hvilke slags gardiner vi finder bedst til større vinduespartier.

Top 3 gardiner til store vinduer

Hvis du er så heldig at have et eller flere store vinduer derhjemme, så kan du her læse vores bud på de tre bedste gardiner til den størrelse.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Lamelgardiner

  Når det kommer til lamelgardiner er der næsten ingen begrænsninger, uanset hvilket rum de skal bruges i. Til køkken og stue kan de skærme for solen uden at lukke alt lyset ude, så man stadig har glæde har de store vinduespartier i løbet af dagen. Har man større vinduer i soveværelset og ønsker, at kunne lukke alt lyset ude, fås de også i mørklægningsstof. Udover at være perfekte til næsten alle scenarier, kan de også fås i meget store størrelser, så de passer til selv de højeste og største vinduer. Se billeder af lamelgardiner nedenfor.

  Stofgardiner

  Stofgardiner har det fantastiske egenskab at de kan være ligeså lange som man selv ønsker. Udover dette kan stofgardiner monteres på mange forskellige måder i toppen, hvilket giver dem forskellige måder at ”falde” på. Dette er med til at give individuelle udtryk og det sidste touch på gardinerne. Derudover fås stofgardiner i alt slags stof, så det kan passe til alle dine behov. Hvis du ønsker lette gennemsigtige gardiner, der skærmer for kraftigt lys og derefter

  Plisségardiner

  Plissegardiner har en helt særlig opbygning som gør dem i stand til at være lydabsorberende og isolerende. Dette gør at de kan holde varmen ude om sommeren og gøre op med kulden om vinteren. Derudover har du muligheden for, at få dem lavet i meget store størrelser, så de kan passe til alle vinduer.

  Modtag et gratis tilbud på solafskærmning

  Hvis du kunne tænke dig at modtage et tilbud på solafskærmning, skal du blot kontakte os via kontaktformularen eller tage fat i en af vores kompetente samarbejdspartnere der har helt styr på Gardiner.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo