Bekæmpelse af myrer

I dette blogindlæg finder du alt, du behøver at vide om bekæmpelse af myrer. Du kan herunder læse hvordan du selv kan prøve at bekæmpe dem, eller hvordan du finder den rette professionelle hjælp.

Gode tips og tricks til hvordan du kan håndtere myre

Myrer er ikke bange for at komme frem i deres søgning på føde. For det meste lever de i deres eget hjem under vores fliser, eller nede i jorden. Det sker dog, at myrerne trænger ind i vores hjem, og inden man ved bedre er de umulige at få ud igen. Det bedste og mest anvendte til bekæmpelse af myrer er myregift. Det er dog ikke altid, at det holder myrerne væk permanent.

Lokaliser myrernes hjem

Find som det første frem til hvor myrerne kommer fra. Myrer er meget små, og kan bevæge sig igennem små gange. De lever oftest under dine fliser, men kan altså også befinde sig i inde i dine vægge. Det er derfor vigtigt, og lokaliserer hvor i dit hjem de kommer fra. Herefter kan du afprøve nedenstående tips og tricks i de fundne områder, og se om dette holder dem væk fra din husstand.

Tips og tricks

En af de bedste og nemmeste tricks for at holde myrerne væk er, at holde ens hjem rent fra madvarer. Der må altså ikke flyde madvarer fremme, da det lokker myrerne til i jagten på føden.
Det vigtigste er, at finde frem til hvor myrerne bor. Hvis du kan finde frem til myretuen, kan du stoppe deres adgang til huset. Det kan gøres ved, at hælde kogende vand i myretuen, eller strø noget salt ud i området omkring den. Det kan for eksempel være et hul i fundamentet, som gør det muligt for dem, at trænge ind i dit hjem. Kanel, kaffegrums og peber er ting, som du muligvis har i hjemmet, og som kan være med til, at holde myrer ude af hjemmet. Det er dog kun en midlertidig løsning, og du kan risikere, at myrerne vender tilbage kort tid efter.

Få professionel hjælp

Hvis du stadig ikke kan komme af med myrerne, kan det være en mulighed at hyre professionel hjælp. Det handler om, at finde en erfaren og god skadedyrsbekæmper til, at håndtere bekæmpelsen af dine myrer. En skadedyrsbekæmper har de rigtige midler til, at slå myrerne ihjel permanent. En professionel skadedyrsbekæmper kan også nå ned til de steder som du ikke kan.

Hvis ingen af de ovenstående tips og tricks virker kan det være nødvendigt, og tage fat i en professionel skadedyrsbekæmper.