På udkig efter en professionel entreprenør?

Få 3 uforpligtende tilbud fra kvalificerede entreprenører inden for 48 timer.

Går du med store byggeplaner? Der er mange gode grunde til at vælge en entreprenør. Det kan dog være svært at skelne de gode fra de dårlige virksomheder. Netop derfor har vi startet Råd-til-bolig.dk.

Vi samarbejder med de bedste entreprenør virksomheder i Danmark og er meget kræsne i udvælgelsesprocessen. Du kan derfor regne med at vores samarbejdspartnere udelukkende består af velrenommerede fagfolk, med de fornødne forsikringer og uddannelser til at kunne løse enhver byggeopgave.

Vores koncept er simpelt: Du udfylder kontaktformularen, vi indhenter 3 uforpligtende tilbud fra entreprenører, hvor deres evner passer på dine behov. På den måde kan du trygt vælge imellem 3 kvalificerede bud på din næste samarbejdspartnere og sammentidigt få en fornuftig pris. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvordan vælger jeg den rigtige entreprenør?

  Mange fordele ved at vælge en entreprenør. Du får én kontaktperson som står med hele ansvaret for entreprisen. På den måde undgår du spildtid og uforudsete omkostninger, ved at hyre forskellige virksomheder. En entreprenør kan sjældent mestre alle discipliner inden for håndværkerfaget. De har til gengæld et bredt netværk at dygtige samarbejdspartnere, hvilket betyder at du roligt kan læne dig tilbage og lade entreprenøren stå for byggeprojektet.

  Gennemtænk hvilken type opgave du skal have løst

  Ordet entreprenør kan betyde mange ting. Derfor er det vigtigt at du finder en entreprenør, som kan tilbyde netop det du søger. Når du indhenter 3 uforpligtende tilbud igennem vores side, sidder der et hold af eksperter og vurderer hvilken entreprenør som passer på din opgave.

  Derfor er det vigtigt at du har gennemtænkt hele dit byggeprojekt fra ende til anden. På den måde kan du give os så detaljeret en beskrivelse som overhovedet muligt. 

  Går du og drømmer om at bygge et hus, vil det ofte give mening at få fat i en entreprenør med tilknyttet arkitekt. En arkitekt er nemlig god til at tænke på de ting tømreren ikke gør. Han eller hun tager højde for alt lige fra hvor solen står højest til hvordan man bedst muligt sparer på el- og varmeforbruget.

  Vælg en erfaren entreprenør

  Som nævnt tidligere er der mange håndværkervirksomheder i Danmark som kalder sig selv entreprenører. Det er derfor altid en god idé at lave et baggrundstjek inden du accepterer et tilbud. 

  Når du har fundet en eller flere entreprenører som tilbyder det du søger, kan du derfor med fordel undersøge følgende:

  Hvor mange års erfaring har vedkommende?
  En entreprenør står med et meget stort ansvar i sine hænder. Det kan derfor altid være en god idé at vælge én som har prøvet  det 1000 gange før. På den måde sikrer du at opgaven løses hurtigt, effektivt og uden problemer.

  Hvad siger de tidligere kunder?
  Gå ind på Trustpilot eller Google og læs hvad andre tidligere kunder har sagt om vedkommende. På den måde undgår du at skrive kontrakt med en virksomhed med et dårligt renommé.

  Hurtigt og gratis

  Står du med et byggeprojekt i tankerne og leder efter dygtige fagfolk til at assistere dig? Vi sender indenfor 48 timer tre gratis byggetilbud fra tømrere der kan hjælpe dig

  Professionelle

  Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste tømrere i Danmark. Blandt disse kan du finde specialister indenfor renovering af boliger, opsætninger af vinduer og døre, køkken og badeværelser, paneler, trapper, porte og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Vi arbejder sammen med entreprenører af højeste kvalitet. Alle er forsikret og bliver løbende bedømt af vores brugere, så du kan være sikker på at finde den bedste tømrer til dit projekt.

  Vi anbefaler

  Hos Råd-til-bolig anbefaler vi selvfølgelig altid at indhente 3 uforpligtende tilbud. Som nævnt ovenfor er der mange fordele forbundet med at gøre det.

  Dog oplever vi forespørgsler fra brugere som ønsker vores anbefalinger til dygtige håndværkere. Disse ønsker vil vi selvfølgelig efterleve, da det selvfølgelig skal være så let for vores bruger som overhovedet muligt.

  Derfor vil vi gerne anbefaler MC Byg som entreprenør til alle som bor på Sjælland. MC Byg har mange års erfaring og har derfor den fornødne viden til at kunne stå med det store ansvar en entrepriser er. Vi har samarbejdet med virksomheden i mange år, og har aldrig oplevet en utilfreds kundehenvendelse. Du kan læse mere om MC Byg ved at klikke på knappen under billedet til højre. 

  Bor du ikke på Sjælland? Kontakt os igennem formularen, så kan vi også sagtens lave en anbefaling til entreprenører i resten af landet.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo