Handyman

En handyman kan være en fantastisk hjælp i hjemmet. Dog kan være besværligt at afgøre præcis hvad en handyman laver. Handymandens opgaver og ydelser varierer nemlig fra person til person, og det er ikke sikkert at to handymænd kan hjælpe med den samme opgave. Hos råd-til-bolig.dk samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste håndværkere og fagmænd. I vores netværk vil du derfor være sikker at kunne finde en dygtig handyman til at hjælpe dig med diverse opgaver i hjemmet

Hvad er en handyman?

Præcis hvad en handyman, eller en altmuligmand er, kan være svært at svare på. Handymanden er hjælp til mindre opgaver i hjemmet. Hvilken type arbejde der udbydes, er dog op til den enkelte. Dog er der nogle grundlæggende opgaver og ydelser der ofte går igen. En handyman kan ofte hjælp med de fleste mindre opgaver i hjemmet. Alt fra installationer af toiletter, til samling af møbler varetages ofte af en handyman.

En altmuligmand vil dog generelt have en uddannelse som håndværker, eller gennem årene have skabt en unik erfaring til mindre boligprojekter. Det er derfor ikke unormalt for handymænd at tilbyde hjælp med opgaver du ofte finder i andre fag. Ting som tømrerarbejde, elektriker opgaver eller mindre murerprojekter kan med den rette handyman nemt og hurtigst varetages og løses. Yderligere vil en handymands tjeneste også være markant billigere, end at opsøge et håndværkerfirma.

I mange tilfælde vil du og din handyman sammen blive enige og en fornuftig pris for hans tid. Du slipper dermed for at betale tårnhøje priser for hurtige og simple løsninger.

For at hjælpe med at danne dig et over hvilke opgaver en altmuligmand ofte kan varetage, har vi samlet en liste over de opgaver der alment udføres:

Tømrerarbejde – Her tales der om projekter som opsætning af hegn, og udskiftning af lister. Til større projekter som renoveringer, anbefaler vi at du kontakter et tømrerfirma.

Installation af produkter – Ting som installation af hårde hvidevarer og lamper er opgaver der med fordel kan varetages af din handyman.

Samling af møbler og inventar – Du har måske købt et nyt skab, men har ikke tiden til at samle det? Dette kan handymænd ofte hjælpe med.

Der findes utallige opgaver der med fordel kan løses af en handyman. Søger du for eksempel hjælp med flere forskellige opgaver i hjemmet? Så kan vi varmt anbefale Montes Multiservice. Dette firma arbejder hurtigt og effektivt, uden du skal betale en formue.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kontakt mig for et tilbud på din opgave

  Hos råd-til-bolig.dk ser vi det som vores pligt at finde den helt rette hjælp til dine projekter i hjemmet. Derfor finder vi hele tre forskellige kandidater med kendskab og erfaring med lige præcis din opgave. Og er der blandt vores kandidater ikke den rette fagmand til din opgave, gør det intet.

  Vores service er ganske gratis og uforpligtigende. Du behøves derfor ikke takke ja til nogle af de løsningsforslag vi sender til dig. Dog tror vi på, at du i vores netværk finder den rette hjælp.

  Så skal du bruge en dygtig handyman, skal du ikke tøve. Kontakt os allerede i dag, og lad os få startet dit boligprojekt.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo