Har du brug for en dygtig Tømrer?

Få 3 gratis tilbud til fra tømrermestre indenfor 48 timer

Er du i gang med et byggeprojekt og skal bruge en erfaren, dygtig og kompetent tømrer? Hos Råd-til-bolig kan du få et gratis tilbud der finder præcis den tømrer mester der kan hjælpe dig. Vi har fokus på at gøre dit drømmeprojekt til en realitet. Råd-Til-Bolig.dk samarbejder med tømrere fra hele Danmark. Så ligegyldigt hvor i landet du befinder dig, vil vi finde dygtige tømrere og eksperter til at hjælpe dig.

Hvis du har lyst til at dele dit projekt med os, kan du kontakte os på 30132771 eller udfylde vores kontaktformular. Så vil vi tilsende dig tre tilbud fra vores tømrere med skræddersyet tilbud til dig inden for 48 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  En tømrer til enhver lejlighed

  Hvornår skal du bruge en tømrer?

  En tømrer eller et tømrer firma kan hjælpe med mange projekter, men har ofte specifikke kompetencer i et specielt aspekt. Herunder kan du se nogle af de opgaver og projekter vi oftest ser når vi bliver kontaktet angående et tømrer-tilbud.

  Du har besluttet dig for at renoverer dit hus, lejlighed eller sommerhus, og skal bruge noget hjælp. Her kan et tømrer firma assistere dig. Når der bliver sagt renovering betyder det også ting som tilbygninger. Dette kan være en udestue eller en terrasse konstruktion eller reparation. En tømrer kan renovere gamle ejendomme, stå for tagrenovering, hjælpe med at skabe dit drømme køkken, eller give dit badeværelse en overhaling.

  Et godt råd

  At kontakte et tømrer firma kan være den rigtige person at kontakte er udskiftning af vinduer og døre. Ligeledes kan de hjælpe med at monteringsarbejde. Tømrere kan bygge eller fremstille porte til garage, hus eller have. Det er også en tømrermester du skal kontakte hvis du skal igang med forbedringsarbejde i dit hus eller lejlighed.

  Når du taler med en tømrer mester, så husk at han er professionel. Lyt til hans råd og vær åben med dit projekt og dine tanker når i sammen laver en plan.

  Tømrere til alle projekter

  Vi arbejder sammen med et bredt udvalg af tømrere, der giver dig et løsningstilbud til præcis hvad du har brug for. Dette sikrer dig at du bliver forbundet med en tømrer mester med erfaring med dit projekt, eller noget lignende. Da det er tømrerne der selv der byder ind på dit projekt, er du sikret at finde tømrer mester der forstår din ide og ved hvordan projektet skal løses.

  Tømrere der samarbejder med Råd-Til-Bolig.dk kommer fra forskellige baggrunde, og har forskellige erfaringer og arbejdsmetoder. Så hvad end du drømmer om en tilbygning til dit sommerhus, køkkenrenovation eller udskiftning af vinduer, findes den rigtige tømrer mester hos os.

  Du vælger prisen

  Vores katalog dækker ovre tømrere, snedkere og andre håndværkere til enhver situation. Vores kandidater har varieret viden blandt klassiske og moderne teknikker, kendskab og værktøjer. Blandt disse har du mulighed for at finde en billig tømrer der kan løse mindre problemer, eller de skarpeste eksperter hvis dit projekt kræver præcis dyb kendskab til materialer og fremgangsmåde.

  Du kan forvente at alle vores tømrere er uddannet, professionelle og forsikret. Langt de fleste af vores tømrere er dækket af garantiordninger, så du ikke skal betale hvis fejl eller mangler opstår. Yderligere vil du kunne læse tidligere kunders bedømmelser, så du har mulighed for at lære dem bedre at kende før du tager en endelig beslutning.

  Den rette tømrer

  Det dyreste tømrer firma er ikke nødvendigvis den bedste, og en billig tømrer er ikke inkompetent. Vi sender dig tre byggetilbud fra tre forskellige tømrere, frem for et enkelt tilbud. På denne måde ved tømrerne at deres pris skal være konkurrencedygtige. Det vil sige at der kan være penge at spare i forhold til at gå direkte til ét firma eller én tømrer mester. Så hvad en du søger en billig tømrer med en lav timeløn eller har brug for en mester i faget, vil priserne altid være omhyggeligt udregnet for at give dig det bedste tilbud.

  Endnu en fordel ved at have flere tømrere om at tilbyde deres tjenester er, at du selv vælger hvem der skal hjælpe dig. Du kan på baggrund af projektets størrelse, tømrerens pris og erfaringer udvælge den rette tømrer mester til at realiserer din drøm. Ligegyldigt dit projekts størrelse sikre vi, at du får den bedste pris.

   

  Hurtigt og gratis

  Står du med et byggeprojekt i tankerne og leder efter dygtige fagfolk til at assistere dig? Vi sender indenfor 48 timer tre gratis byggetilbud fra tømrere der kan hjælpe dig

  Professionelle

  Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste tømrere i Danmark. Blandt disse kan du finde specialister indenfor renovering af boliger, opsætninger af vinduer og døre, køkken og badeværelser, paneler, trapper, porte og meget andet.

  Kvalitetsbevidste

  Vi arbejder sammen med tømremestre af højeste kvalitet. Alle er forsikret og bliver løbende bedømt af vores brugere, så du kan være sikker på at finde den bedste tømrer til dit projekt.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo