Giv dine møbler og køkkenlåger nyt liv

Lakering af køkkenlåger

Nye køkkenlåger eller lakering?

Når ens køkkenlåger begynder at falme i farve, kan det give rigtig god mening at få det ordnet, da det påvirker hele køkkenets udseende i sidste ende. Køkkenlåger kan blive meget beskidte, da de ofte berøres med fingre der har været i berøring med madvarer. Hvis der er gået et stykke tid, kan det være svært at få fedtet af køkkenlågerne, især ved området omkring håndtagene på køkkenlågerne. Det føles nu engang bedre at lave mad i et køkken, hvor det hele ser nyt og rent ud. 
 
Men det behøves ikke nødvendigvis betyde at du skal ud og købe et helt nyt køkken, eller endda nye køkkenlåger. Det er en rigtig løsning at få lakering af køkkenlåger eller møbellakering i stedet for. Maling af køkkenlåger kan få køkkenet til at se helt nyt ud. Det kan være et rigtigt godt alternativ til et helt nyt køkken. For at tage et ekstremt eksempel, kan man opleve at køkkenlågerne er blå, køkkenbordet brunt og væggene orange. Ved at samle farverne til eksempelvis grå eller hvid, kunne man ændre køkkenets udseende. Og omvendt, så kunne man muligvis ønske at give noget dybde i køkkenet ved at ændre farvenuancen. Lakering på køkkenlågerne, kan hjælpe dig med at få lige præcis de farver i køkkenet, som du ønsker. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Stort udvalg af specialister

  Lakering af møbler

  Samme princip gælder for møbler, som gælder for køkkenlåger. Når ens elskede borde, stole, skabe og døre, mister farven og får små skrammer, så ser hele rummet anderledes ud. Det føles måske ikke helt så nyt og lækkert, som man gerne vil have det til at se ud. Der kan det være en rigtig god idé at se på om lakering af møblerne, ikke kunne være en bedre løsning end at smide ens gamle møbler ud. Der var måske en oprindelig idé med de møbler man har og det er muligt at beholde sine møbler, samtidig med at de ser nye og lækre ud. 

  Industriel lakering af møbler og køkkenlåger

  Hvis man producerer køkkener eller møbler, kan man sende elementerne til en lakeringsekspert, der kan give de forskellige elementer den nødvendige omgang og sende dem tilbage til jer. Således kan I fokusere på tømrerarbejdet, og slippe for at male møblerne og køkkenelementerne selv. Det er en meget simplere løsning, og i sidste ende, i forhold til jeres egne arbejdstimer, er det som regel en billigere løsning. 

   
  Kontakt os og få tilbud fra tre lakeringseksperter.

  Tre tilbud på 48 timer

  Hvis du har et malerprojekt i tankerne søger vi for at indhente tre gratis tilbud fra de bedste malermestre.

  Professionelle

  Vi arbejder med de bedste malere i Danmark. så hvor end du du bor indhenter vi malertilbud fra fagfolk med ekspertise og erfaring med dit projekt.

  Kvalitetsbevidste

  Skulle uheldet være ude er vores malemestre forsikret, og langt de fleste er medlemmer af garantiordninger, så eventuelle fejl hurtigt kan udbedres uden du skal betale. Tidligere bruger bedømmer os løbende, så du er sikret at finde en dygtig maler mester.

  Facebook
  “Ikke nok med at servicen er i top, så er manden bag også gudesmuk!”

  ★★★★★

  Fin service. Alt som det skal være.👍
  Ida
  via Facebook

  ★★★★★

  Når man står og mangler et tilbud fra en håndværker,, og man er lidt i tvivl om hvilken en man skal vælge, er det fint med at hjælp fra råd-til-bolig.dk Det var et godt tilbud jeg fik.
  Kenneth
  via Facebook
  Google
  Konceptet er fint. Men jeg fik kun et seriøst tilbud, samt to, der ikke havde sat sig ind i opgavens størrelse.
  Vi modtog hurtigt 3 kontakter og kunne derfra aftale tid og opgave.
  Fungeret rigtig fint – fik tilbud hurtigt.
  Trustpilot
  Hurtig, personlig og god rådgivning til en speciel opgave. Opkald for afklaring – benytter dem klart igen.
  Fungerede perfekt, god service. Per Bo
  Tænk sig, hvor ville mange firmaer kunne nå langt, hvis de havde samme niveau som jer😊

  Fortæl os om dit projekt

  Kontakt os gerne og fortæl os om dit projekt og din planlægning på 30132771 eller ved at udfyld vores kontaktformular. Så finder vi 3 skræddersyet, gratis byggetilbud fra de bedste håndværkere i Danmark. Hvis du ønsker ikke at bevæge dig videre med vores 3 byggetilbud, betaler du ikke for noget.

  Kontaktinfo